Kategorier
Huset

Badrummet nästan klart

Nu är hantverkarna nästan klara med det nya badrummet på övervåningen och jag tänkte gå igenom de olika stegen i korthet.

Det hela började med att vi rev det gamla badrummet som hade träpaneler på väggarna (hur man kan komma på en så idiotisk grej fattar jag inte) och utökade ytan med det lilla förrådet som låg till höger om badrummet. När alla väggar var rivna så bröt vi upp golvet för att kontrollera så att det inte fanns någon fukt, och där hade vi tur. När vi sedan rev snedtaket så hittade vi ju ett genomruttet yttertak. Efter ett par dagars försening och utredning av vad vi skulle göra, så körde vi igång igen och byggde nytt innertak med luftspalt och allt enligt konstens regler. Yttertaket får vi fixa utifrån.

All rivning gjorde vi själva med hjälp av vänner. Själva bygget av badrummet har skötts av en byggfirma som vi än så länge är väldigt nöjda med. Inget strul, inga förseningar och aldrig problem som inte går att lösa.

Här följer ett bildspel som visar de flesta olika stegen. Jag har inte hunnit fota precis allt tyvärr. Vill ni hellre se bilderna på vanligt sätt via Flickr så finns dom här.